Vier je kerstvakantie bij Natura Docet

Iedere dag activiteiten

Dagje uit in de kerstvakantie? Tijdens deze kerstvakantie is er weer van alles te beleven in ons museum én zijn we de gehele kerstvakantie geopend. Van maandag 26 december t/m zondag 8 januari kun je genieten van extra workshops. Vrolijk deze winter je tuin op met je eigengemaakte vogelvoer in de vorm van een kopje of doe mee met dé welbekende jaarlijkse kerstquiz. Zie hieronder wat we allemaal te bieden hebben in de vakantie. Kom je ook een bezoekje brengen?

  • Natura Docet is alle dagen geopend van 10.00 – 17.00 uur.
  • Activiteiten & workshops zijn helaas niet vooraf te reserveren. Dit kan alleen op de dag zelf aan de balie. Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan om tijdig naar het museum te komen. Vol is vol.
  • Programma onder voorbehoud.

Hoe alles begon tijdreis door de museumtuin

Terug van weggeweest! Ga mee op een waanzinnige reis door de tijd, door de ruimte en de zeeën, langs vulkanen, rivieren, bossen, vlaktes, dino’s, alle andere dieren en de eerste steden. Ontdek hoe alles begon! In de tuin is een unieke tijdreis uitgezet, gebaseerd op het prachtige gelijknamige boek van Bouwine Bergsma en Adriaan Bijloo. Een speurtocht met 22 verschillende opdrachten.

Bij de balie is de speciale sticker-tijdlijn-poster te koop voor een eigen tijdreis boven je bed!

Smullen in het tuincafé

Tijdens je bezoek of na afloop daarvan ben je van harte welkom in het gezellige tuincafé voor een drankje en wat lekkers, speel een spelletje of ga aan de knutsel. Tijdens de vakantie is de keuken tussen 12.00 – 14.00 uur geopend voor een kleine lunch zoals soep, tosti’s en poffertjes!

Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.