Vlieg de winter uit bij Natura Docet

Iedere dag activiteiten

Dagje uit in de vakantie? Tijdens de krokusvakantie is er weer van alles te beleven in ons museum én zijn we de gehele week geopend. Van zaterdag 25 februari  t/m zondag 5 maart kun je meedoen aan een van de vele extra workshops. Vrolijk  je tuin op met je eigengemaakte vogelvoer in de vorm van een kopje of help de insecten een handje door een eigen insectenhotel te bouwen! Zie hieronder wat we allemaal te bieden hebben in de vakantie. Kom je ook een bezoekje brengen?

  • Natura Docet is alle dagen geopend van 10.00 – 17.00 uur.
  • Activiteiten & workshops zijn helaas niet vooraf te reserveren. Dit kan alleen op de dag zelf aan de balie. Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan om tijdig naar het museum te komen. Vol is vol.
  • Programma onder voorbehoud.

Alle speurneuzen verzamelen!

Natura Docet zoekt goede speurders voor onze speurtochten! Ga op een  waanzinnige reis door de tijd in de museumtuin en ontdek hoe alles begon. Een toffe sticker speurtocht met 22 opdrachten gebaseerd op het gelijknamige boek van Bouwine Bergsma en Adriaan Bijloo. Lukt het jou om je eigen tijdreis compleet te krijgen?

Liever binnen op avontuur? In het museum vind je allerlei bijzondere dieren. Weet jij ze allemaal te vinden? Ga op safari met deze speurtocht en beleef het museum op een leuke en avontuurlijke manier. Met foto-aanwijzingen en een beetje speurwerk ontdek je alle bijzondere dieren van het museum.

Smullen in het tuincafé

Tijdens je bezoek of na afloop daarvan ben je van harte welkom in het gezellige tuincafé voor een drankje en wat lekkers, speel een spelletje of ga aan de knutsel. Tijdens de vakantie is de keuken tussen 12.00 – 14.00 uur geopend voor een kleine lunch zoals soep, tosti’s en poffertjes!

Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.