Evenementen, lezingen & activiteiten

Bekijk onze agenda om te kijken wat er te doen is

Wat is er te zien en te doen in Museum Natura Docet? Wij verrassen jullie met leuke activiteiten voor jong en oud! Van lezingen tot aan evenementen, workshops, muziek en wandelingen. Ieder seizoen valt er wat nieuws te beleven! Bekijk onze agenda, blijf op de hoogte en reserveer snel je tickets.

Let op: voor een aantal activiteiten vragen we een kleine bijdrage. Het is niet mogelijk om een losse activiteit bij te wonen zonder een entreekaartje voor het museum.
  • Een blauwe stip in de agenda geeft aan dat er activiteiten gepland staan die dag. Klik voor meer info op de activiteit. 

Hey speurneus!

In het museum vind je allerlei bijzondere dieren. Weet jij ze allemaal te vinden? Ga op safari met deze speurtocht en beleef het museum op een leuke en avontuurlijke manier. Met foto-aanwijzingen en een beetje speurwerk ontdek je alle bijzondere dieren van het museum.

Tuincafé

Tijdens je bezoek of na afloop daarvan ben je van harte welkom in het gezellige tuincafé voor een drankje en wat lekkers, speel een spelletje of ga aan de knutsel. Tijdens de vakantie is de keuken tussen 12.00 – 14.00 uur geopend voor een kleine lunch zoals tosti’s en poffertjes!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Binnenkort: IJstijd Dieren