Kom jij ons gezellige team versterken?

Wij zoeken vrijwilligers

De medewerkers van Museum Natura Docet  werken samen met vrijwilligers die het team ondersteunen.
Als vrijwilliger ben je onmisbaar. Je bezorgt bezoekers een fijn verblijf in het museum. De vrijwilligers assisteren bij de ontvangst van de bezoekers, het begeleiden van publieksactiviteiten en het uitvoeren van de educatieve programma’s en rondleidingen door huis en tuin van het museum. Een groep handige handen houdt zich bezig met technische zaken in- en rondom het gebouw. Bij de afdeling Collectie en Kennis wordt gewerkt aan het beheer, behoud en (beeld)registratie van de vele opgezette dieren, mineralen en fossielen. In de tuin is een groep vrijwilligers bezig met onderhoud van de tuin en de nieuwe natuur. De museumakker wordt ieder jaar bewerkt door de Keals van het ’t Oale Spul. De imkers van Denekamp ondersteunen bij het onderhoud van de bijenvolken en het educatieprogramma. Ook zijn we op zoek naar enthousiaste gastvrouwen & heren voor in ons tuincafé.

Vrijwilliger worden?

Kom gerust eens langs en maak een praatje met één van onze medewerkers, zij vertellen je er graag meer over. En wie weet mogen we je dan begroeten als nieuwe vrijwilliger? Aanmelden kan via via 0541-351325 of vul onderstaand aanmeldformulier in.

Je wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek waarna een inwerkperiode volgt. Er zijn altijd handige handen, goede vertellers en gastdames- en heren nodig in de organisatie van Natura Docet.

Neem contact op

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Vrijwilligers aan het woord

Hieronder lees je enkele verhalen van vrijwilligers die werkzaam zijn voor Natura Docet.

Blijf op de hoogte!

Naam(Vereist)
Bent u geïnteresseerd in het laatste nieuws voor het onderwijs?(Vereist)

Blijf op de hoogte!

Naam(Vereist)
Bent u geïnteresseerd in het laatste nieuws voor het onderwijs?(Vereist)

Menu