Jij mag het zeggen! Vind je ons museum saai, vet of cool?

Word ook museuminspecteur

Ben je zelf, met je familie of met school, bij Museum Natura Docet geweest? Wordt museuminspecteur en laat weten wat je ervan vond! Als museuminspecteur geef jij je mening over een museum. Wat vond je leuk? En wat minder? Met jullie hulp kunnen we ons museum zo leuk mogelijk maken, dus help mee.

Zo werkt het

Bezoek t/m 31 oktober 2023 een museum, maak een account aan op Museumkids en doe een inspectie via de website of download de gratis app op je telefoon. Om een inspectie te kunnen doen maak je gemakkelijk een museumkidsaccount aan en mag je niet ouder zijn dan 12 jaar!

Op Museumkids kun je niet alleen verschillende musea in Nederland inspecteren maar kun je ook toffe games spelen.

Provinciewinnaar Museumkids Award 2023

Hoera! We zijn ook in 2023 uitgeroepen tot hét Kidsproof museum van Overijssel. Natura Docet mag zich komend jaar, voor de derde keer op rij, hét beste Kidsproof museum van Overijssel noemen. En daar zijn we maar wat trots op! Iedereen ontzettend bedankt voor het stemmen.

Het nieuwe inspectieseizoen is na afloop van de prijsuitreiking meteen van start gegaan, dus kom gauw een bezoekje brengen, wordt museuminspecteur en inspecteer Natura Docet! 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Binnenkort: IJstijd Dieren